TETOTE NOTE by Yoshihiro Kato Atelier

TETOTE NOTE, a minimal five-story office block in Nagoya, Japan is the latest project by Yoshihiro Kato Atelier. Made up of a white facade and raw concrete walls inside, the building provides a collaborative workspace between designers and their clients. TETOTE can be translated to handshake or holding hands in Japanese and thus signifies the collaboration among the designers, the clients, and those involved in creating. 

The floors are all connected by a skylit industrial-style staircase, which is enclosed by glass walls giving natural light to most parts of the building. The architects also incorporated custom-built lights that are intended to reduce the office's energy consumption, while also providing portable torches in case of an emergency. Check out a few photos of the new space below.